Diablo 3: Book of Tyrael va fi lansat în octombrie

| 30.05.2013
Diablo 3: Book of Tyrael va fi lansat în octombrie

Lansarea jocului Diablo III a fost precedată de apariţia unei cărţi – Diablo III: Book of Cain, prin intermediul căreia jucătorii se puteau familiariza cu universul şi personajele seriei Diablo. Evenimentele erau relatate prin scrierile bătrânului înţelept Deckard Cain, una dintre figurile centrale ale jocurilor Diablo. Cartea s-a bucurat de un real success în rândurile fanilor Diablo, mulţi cerând ca aceasta să fie inclusă în ediţia de colecţie a jocului Diablo III.

Încurajaţi de succesul înregistrat de această carte, dar şi bazându-se pe popularitatea jocului (Diablo III a fost încercat de peste 14,5 milioane de jucători unici, conform celor mai recente statistici oferite de Blizzard), Insight Editions, în colaborare cu Blizzard Entertainment, au anunţat că vor publica o nouă astfel de carte – Diablo III: Book of Tyrael, aceasta urmând să conţină informaţii noi, dezvăluite de Tyrael, fostul arhanghel din High Heavens.

Diablo III: Book of Tyrael va număra nu mai puţin de 148 de pagini, care, pe lângă scrierile lui Tyrael, vor ascunde şi artwork-uri noi, nemaivăzute până acum. Cartea va beneficia de o copertă cartonată, pe care o puteţi admira în imaginea de mai jos. Cartea Diablo III: Book of Tyrael va fi lansată în luna octombrie a acestui an, cel mai probabil înainte de apariţia ediţiei pentru console a jocului Diablo III.

Diablo 3 Book of Tyrael

Urmărește Go4Games.ro pe Google News