Diablo 3 – Demon Hunter Trailer şi informaţii despre dificultatea Inferno

| 03.04.2012
Diablo 3 – Demon Hunter Trailer şi informaţii despre dificultatea Inferno

Prin intermediul unor explicaţii oferite de Micah „Bashiok” Whipple, community manager-ul celor de la Blizzard Entertainment, autorii seriei Diablo au oferit mai multe detalii despre nivelul de dificultate Inferno, care-şi va face debutul în Diablo III.

Conform lui „Bashiok”, Inferno va reprezenta o adevărată provocare chiar şi pentru jucătorii care au atins nivelul 60. Deşi iniţial monştrii asociaţi acestui nivel de dificultate aveau caracteristicile predefinite, s-a renunţat la această abordare după sesiuni intense de playtesting.

Astfel, s-a ajuns la ideea ca monştrii din Inferno să urce în nivel odată cu personajul jucătorului, pentru a spori şi mai mult dificultatea jocului. În aceste condiţii, chiar şi parcurgerea primului act din Diablo III se va dovedi foarte dificilă, nu mai vorbim de Actele III şi IV, care vor fi extreme de grele, chiar şi pentru jucătorii de top.

În altă ordine de idei, a fost lansat un trailer nou pentru Diablo III, dedicat de această dată uneia dintre clasele noi de personaje: Demon Hunter. Îl puteţi viziona în continuare.

Diablo III va fi lansat pe 15 mai 2012, pentru PC şi Mac.

Urmărește Go4Games.ro pe Google News