Diablo 3 – Real-Money Auction House a fost lansat

| 15.06.2012
Diablo 3 – Real-Money Auction House a fost lansat

După cum v-am informat deja, în Diablo III poţi avea ocazia de a câştiga bani reali! Acest lucru este posibil graţiei proaspăt introdusei componente Real-Money Auction House, unde jucătorii vor putea comercializa obiectele gasite în joc în schimbul banilor adevăraţi.

Atenţie însă, exista o serie de limitări legate de Real-Money Auction House: comerţul de obiecte în schimbul banilor reali este restricţionat pe regiuni (în cazul de faţă, nu veţi putea vinde sau achiziţiona decât la/de la jucători din Europa). De asemenea, pentru a accesa această componentă jocului, este nevoie ca profilul dvs. de Battle.net să fie protejat prin intermediul unui Battle.net Authenticator, fie fizic, fie sub forma aplicaţiei gratuite pentru dispozitivele mobile.

Diablo 3Diablo 3

Mai multe detalii despre componenta Real-Money Auction House puteţi afla de pe site-ul oficial Diablo III. De asemenea, vă recomandăm să parcurgeţi următoarele ghiduri înainte de a vă aventura în cadrul Real-Money Auction House: Auction House Guide şi Auction House FAQ.

Urmărește Go4Games.ro pe Google News