Diablo 3: Reaper of Souls are dată de lansare!

| 20.12.2013
Diablo 3: Reaper of Souls are dată de lansare!

Probabil pentru a face un cadou de sărbători fanilor înrăiţi, Blizzard Entertainment a anunţat data de lansare pentru expansion pack-ul Diablo III: Reaper of Souls. Astfel, pasionaţii de action RPG-uri vor putea intra în pielea noului personaj Crusader şi vor avea ocazia să încerce actul al V-lea al poveştii începând cu 25 martie 2014.

Diablo 3 Reaper of Souls

După cum ne-au obişnuit, cei de la Blizzard vor oferi Reaper of Souls în mai multe versiuni, atât digitale, cât şi retail. Cei care preferă să-şi cumpere şi să descarce jocurile direct de pe Internet vor avea la dispoziţie următoarele variante: Digital Standard Edition (39,99€) şi Digital Deluxe Edition (59,99€). Aceasta din urmă va oferi o serie de reţete suplimentare pentru personalizarea armurilor şi armelor personajelor, un pet Spectral Hound care va acompania personajele în joc, trei slot-uri de personaje adiţionale, un in-game pet Treasure Goblin pentru World of Warcraft, o selecţie de portrete tematice pentru Battle.net şi decal-uri cu Malthael (eroul negativ din Reaper of Souls) pentru StarCraft II.

Diablo 3 Reaper of Souls pe suport DVD şi Blu-ray.

Toate aceste informaţii sunt valabile pentru versiunile PC şi Mac ale expansion pack-ului Diablo III: Reaper of Souls. Pentru detalii referitoare la varianta pentru PlayStation 4, inclusă în pachetul Diablo III: Ultimate Evil Edition, vom mai avea de aşteptat.

Urmărește Go4Games.ro pe Google News