Diablo 3 va fi lansat fără PvP

| 12.03.2012
Diablo 3 va fi lansat fără PvP

Jay Wilson, lead designer-ul din spatele Diablo III, a anunţat prin intermediul unui post publicat pe site-ul oficial al jocului faptul că, în perioada lansării, cel de-al treilea titlu al seriei Diablo nu va include componenta multiplayer PvP (player vs. player). Decizia a fost luată pentru a nu mai amâna încă o dată jocul, arenele PvP nefiind înca la standardele calitative pe care le ţintesc cei de la Blizzard.

Astfel, pentru a permite doritorilor să se aventureze cât mai rapid în campania single player şi modul cooperativ din Diablo III, echipa producătoare a luat hotărârea să nu includă încă multiplayer-ul PvP, această componentă urmând a fi adăugată cândva după lansare, prin intermediul unui update.

Totuşi, atunci când multiplayer-ul PvP va fi adăugat, acesta va oferi mai multe arene inspirate din universul Diablo, achievement-uri noi, un sistem de matchmaking, precum şi un sistem de progresie în nivel, separat de cel clasic din single player/coop.

Wilson nu a omis să menţioneze că Blizzard Entertainment aproape a terminat de finisat ultimele aspect legate de campania single player (şi modul cooperativ) din Diablo III, în vederea unei lansări cât mai rapide a jocului.

Conform celor mai noi informaţii oficiale venite din partea Activision Blizzard, Diablo III va fi lansat în cel de-al doilea trimestru al acestui an, undeva în intervalul aprilie-iunie 2012.

Urmărește Go4Games.ro pe Google News