Diablo 3 va fi lansat pe console în septembrie

| 06.06.2013
Diablo 3 va fi lansat pe console în septembrie

Blizzard Entertainment a anunţat data de lansare a ediţiei pentru console a jocului Diablo III. Astfel, Diablo III în versiunile sale pentru PlayStation 3 şi Xbox 360 va apărea pe 3 septembrie 2013. Aşadar, pe lângă variantele pentru PlayStation 3 şi PlayStation 4, action RPG-ul celor de la Blizzard va vedea lumina zilei şi consola consacrată a celor de la Microsoft.

Diablo 3

Diablo III pentru console va oferi o schemă de control readaptată pentru gamepad, camera din care este privită acţiunea jocului fiind modificată de asemenea. Jucătorii vor avea ocazia să controleze direct personajele din joc, arsenalul acestora de mişcări fiind îmbogăţit cu o funcţie de roll/eschivă, extrem de utilă pentru a te retrage rapid dintr-o luptă prea agitată.

Diablo 3

Diablo III nu va necesita o conexiune permanentă online pe console şi nici nu va oferi suport pentru Action House sau intercomunicare cu versiunea de PC a jocului. În schimb, jucătorii se vor putea aventura în sesiuni cooperative pentru până la patru persoane, atât offline, cât şi online. Utilizatorii conectaţi la aceeaşi sesiune de joc vor putea sa facă schimb de obiecte între ei folosind noul meniu de trade implementat în varianta de console a jocului.

Diablo 3

Urmărește Go4Games.ro pe Google News