Diablo 3 va fi lansat şi pe console

| 11.01.2012
Diablo 3 va fi lansat şi pe console

Afirmaţia din titlu nu mai este de mult o noutate, însă abia acum, prin vocea managerului comunităţii Micah Whiple, Blizzard a confirmat-o în sfârşit. Acesta, printr-un anunţ pe Twitter, a recunoscut că într-adevăr compania lucrează la o versiune de consolă a lui Diablo III, cu ajutorul unei unei echipe dedicate, conduse de Josh Mosqueira (fost director de design Relic Entertainment, creatorii seriei Company of Heroes).

Totuşi, există şanse foarte mici ca această variantă a jocului să fie lansată concomitent cu ediţiile de PC şi Mac ale lui Diablo III, aşteptate în această primăvară. Conform lui Jay Wilson, regizor al jocului, Diablo III pentru console va fi un titlu adaptat acestor platforme şi nu o simplă portare a versiunii de PC.

Zvonurile vorbesc despre faptul ca Diablo III este deja finalizat, însă lansarea sa este întârziată de indecizia comisiei de rating din Coreea de Sud, care nu doreşte să accepte tranzacţiile realizate pe bani reali implementate în cel mai nou joc al celor de la Blizzard. Până când versiunea finală a lui Diablo III va vedea lumina zilei, puteţi arunca o privire pe hands-on-ul nostru cu versiunea beta a jocului.

Urmărește Go4Games.ro pe Google News