Diablo 3 – Wizard Trailer şi detalii despre licitaţii şi servere

| 02.05.2012
Diablo 3 – Wizard Trailer şi detalii despre licitaţii şi servere

Blizzard Entertainment a finalizat seria de materiale video dedicate claselor de eroi din Diablo III, lansând un ultim trailer pentru personajul Wizard. La fel ca şi în cazurile eroilor precedenţi, trailerul ofera detalii despre originile şi motivaţiile vrajitoarei, precum şi abilităţile pe care aceasta le va putea folosi în luptă.

In plus, Blizzard a oferit detalii suplimentare despre casa de licitaţii ce va fi implementată în Diablo III, prin intermediul căreia jucătorii vor putea comercializa obiecte de inventar în schimbul banilor reali.

Astfel, pentru fiecare obiect unic comercializat (armuri, arme sau alte accesorii), Blizzard îşi va opri o taxă de 1$ (sau echivalentul în moneda locală). Alternativ, pentru obiecte obişnuite, pietre preţioase, materiale sau aur, Blizzard va opri o taxă de 15% din valoarea tranzacţiei. Aceasta taxă va fi valabilă şi în cazul tranzacţiilor ce nu vor folosi bani reali, ci moneda specifică jocului: gold.

Pe lângă aceste deduceri, Blizzard va încasa o taxă suplimentară de 15% atunci când un jucător va încerca să-şi transfere o sumă de bani din contul in-game către un serviciu de tipul PayPal. Acest gen de penalizare va putea fi evitată dacă jucătorul alege să transfere acele fonduri în portofelul virtual al contului său de Battle.net, banii putând astfel fi folosiţi pentru achiziţia variantelor digitale ale jocurilor Blizzard sau pentru tranzacţii in-game în World of Warcraft.

Strâns legată de acest sistem de licitaţii va fi împărţirea jucătorilor pe servere, în funcţie de regiunile de care aceştia aparţin. Astfel, vor exista trei regiuni mari, între membrii cărora nu se vor putea realiza tranzacţii prin intermediul casei de licitaţii: America şi Oceania (Statele Unite, Canada, America Latina, Australia, Noua Zeelanda şi Asia de Sud-est), Europa (ţările din Uniunea Europeană, Europa de Est, Africa, Orientul Mijlociu şi Rusia) şi Asia (Coreea de Sud,Taiwan, Hong Kong şi Macau). Mai mult, jucătorii din regiunea Asia nu vor putea executa tranzacţii pe bani reali în cadrul casei de licitaţii.

Din fericire, chiar dacă licitaţiile şi tranzacţiile nu vor fi posibile între membrii a diferite regiuni, aceştia vor putea totuşi să joace Diablo III între ei, graţie noului sistem Global Play, implementat de Blizzard special pentru acest joc. Mai multe detalii despre casa de licitaţii din Diablo III puteţi găsi aici.

Diablo III va fi lansat pe 15 mai 2012, pentru PC şi Mac.

Urmărește Go4Games.ro pe Google News