Diablo III: Beta-ul a început!

| 21.09.2011
Diablo III: Beta-ul a început!

Site-ul oficial Diablo III a oferit vestea pe care o aşteptam cu toţii: s-a dat startul sesiunii publice de testare beta a lui Diablo III! Blizzard a început deja sa trimită cheile pentru activarea versiunii beta a jocului către o porţiune a utilizatorilor Battle.net care s-au înscris în acest program. De asemenea, progresiv, chei pentru activarea versiunii beta a lui Diablo III vor fi oferite prin diferite feluri de promoţii.

Diablo III

Atenţie însă la tentativele de phishing legate de această versiune beta. Blizzard nu vă va cere niciodată numele de utilizator Battle.net şi parola contului prin intermediul mail-urilor, deci ignoraţi acest gen de „veşti bune”. Dacă vreţi să aflaţi dacă aţi fost sau nu acceptaţi în acest beta, este de ajuns să vă accesaţi conturile de Battle.net pentru a vedea daca Diablo III Beta a fost sau nu adăugat listelor dvs. de jocuri. Dacă primiţi un cod (cheie) pentru acces în beta, încercaţi să o activaţi manual prin intermediul interfeţei Battle.net, fără a urma link-uri suspecte.

Diablo III încă nu are o dată de lansare stabilită, însă, cel mai probabil, aceasta va fi anunţată în cadrul conferinţei BlizzCon 2011, care va avea loc în perioada 21-22 octombrie, în Anaheim Convention Center.

Urmărește Go4Games.ro pe Google News