Diablo III primeşte un site pentru comunitate şi un nivel de dificultate nou

| 25.08.2011
Diablo III primeşte un site pentru comunitate şi un nivel de dificultate nou

Blizzard tocmai a anunţat deschiderea unui nou site, dedicat comunităţii Diablo III. Acesta este structurat sub forma unui blog, producătorii oferind promisiuni conform cărora noul site va centraliza absolut toate noutăţile legate de mult aşteptatul action RPG.

De asemenea, într-un interviu acordat celor de la GameTrailers, Blizzard, prin vocea lui Jay Wilson (game director pentru Diablo III), a confirmat existenţa unui nou nivel de dificultate – Inferno, setare care ar trebui să ofere o provocare suplimentară pentru cei care reuşesc să-şi aducă personajele la nivel maxim.

În cadrul aceluiaşi interviu, pe care îl puteţi urmări mai jos, Wilson a oferit mai multe detalii despre sistemul de bannere din joc (prin intermediul cărora veţi putea asocia imediat performanţele unui personaj cu însemnele de pe propriul stindard), dar şi despre data de lansare a lui Diablo III: versiunea beta a jocului ar trebui până la sfârşitul lunii septembrie, Blizzard dorind să lanseze varianta finală a lui Diablo III în cursul acestui an.

Urmărește Go4Games.ro pe Google News