Elder Scrolls V: Skyrim – peste 20 de minute de gameplay

| 14.09.2011
Elder Scrolls V: Skyrim – peste 20 de minute de gameplay

Cel de-al cincilea titlu al seriei Elder Scrolls – The Elder Scrolls V: Skyrim – promite un univers de joc imens, cei de la Bethesda dezvoltând un nou motor grafic special pentru acest joc.

Acţiunea urmează va avea loc la nu mai puţin de două secole de la evenimentele din Elder Scrolls IV: Oblivion, povestea desfăşurându-se în provincia Skyrim, tărâm cuprins de haos după ce regele acestuia a încetat din viaţă. Jucătorul va intra în pielea unui Dragonborn (termen familiar pentru fanii seriei, folosit pentru descendenţii împăratului Tiber Septim), misiunea acestuia fiind învingerea zeului malefic Alduin şi salvarea tărâmului Skyrim.

Jocul a fost prezentat presei, în spatele uşilor închise, în cadrul E3 2011, precum şi publicului participant la ediţia din acest an a convenţiei QuakeCon. Iată că, la mai bine de o lună de la încheierea acestui ultim eveniment, Bethesda a ales în sfârşit să facă publică această demonstraţie de gameplay din Elder Scrolls V: Skyrim. În cele ce urmează, puteţi urmări toate cele trei părţi ale acestei prezentări, acompaniate de comentariile game director-ului Todd Howard:

The Elder Scrolls V: Skyrim va fi lansat pe 11 noiembrie 2011, pentru PC, Xbox 360 şi PlayStation 3, Bethesda confirmând faptul că jocul va fi lansat şi într-o ediţie de colecţie.

Urmărește Go4Games.ro pe Google News