Final Fantasy XIII-2 primeşte un nou trailer şi DLC exclusiv pe Xbox 360

| 21.12.2011
Final Fantasy XIII-2 primeşte un nou trailer şi DLC exclusiv pe Xbox 360

Square Enix a lansat un nou trailer pentru versiunea internaţională a RPG-ului Final Fantasy XIII-2. După cum puteţi vedea mai jos, acesta se concentrează pe prezentarea distribuţiei de personaje care va apărea în acest nou episod al seriei Final Fantasy.

Jocul este o continuare directă a lui Final Fantasy XIII, titlu care a fost lansat în 2009 în Japonia (2010 în restul lumii). În ciuda reacţiei nu tocmai pozitive a criticilor de specialitate, Final Fantasy XIII s-a vândut în peste 6 milioane de exemplare, determinându-i pe cei de la Square Enix să lucreze la o continuare care să rezolve problemele jocului iniţial.

Final Fantasy XIII-2 s-a lansat deja în Japonia pe 15 decembrie 2011, urmând ca versiunea europeană a jocului să apară pe 2 februarie 2012. La fel ca în cazul precursorului său, Final Fantasy XIII-2 va beneficia de versiuni pentru Xbox 360 şi PlayStation 3, Square Enix anunţând deja un prim pachet DLC exclusiv dedicat ediţiei de Xbox 360 a jocului (conţine o armă suplimentară – Azrael Weapon, la un preţ de 80 de puncte Microsoft).

Urmărește Go4Games.ro pe Google News