Game of Thrones – Riverspring Trailer şi imagini noi

| 03.02.2012
Game of Thrones – Riverspring Trailer şi imagini noi

Seria de jocuri inspirate de scrierile lui George R.R. Martin va continua în această primăvară cu RPG-ul Game of Thrones, produs de studioul Cyanide. Pentru a păstra atmosfera jocului cât mai autentica, povestea acestui joc a fost scrisă sub atenta supervizare a autorului romanelor din seria A Song of Ice and Fire.

Eroii din RPG-ul Game of Thrones vor fi Mors, unul dintre membrii frăţiei Night’s Watch, şi preotul roşu Alester. Cei doi vor călători prin tărâmul Westeros şi vor avea ocazia să întâlnească personaje faimoase ale universului imaginat de Martin: Queen Cersei, Varys the Spider sau Jeor Mormont, comandantul frăţiei Night’s Watch. Cel mai nou trailer al jocului se concentrează pe prezentarea oraşului Riverspring şi a fortăreţei Sarwyck Keep, locaţii pe care cei doi eroi vor fi nevoiţi să le viziteze în Game of Thrones.

Cei de la Cyanide se laudă cu cele peste 30 de ore de gameplay promise pentru RPG-ul Game of Thrones, dar si cu grafica bazată pe motorul Unreal Engine 3. Game of Thrones este aşteptat în prima parte a anului 2012, pentru PC, Xbox 360 si PlayStation 3, de publicarea jocului urmând să se ocupe Focus Home Interactive (Europa) şi Altus (Statele Unite ale Americii).

Urmărește Go4Games.ro pe Google News