Mars: War Logs a fost lansat în România

| 09.05.2013
Mars: War Logs a fost lansat în România

Focus Home Interactive a lansat în România noul joc video Mars: War Logs pentru PC, un action RPG cyberpunk a cărui acţiune se petrece pe Planeta Roşie. Jocul te poartă într-un univers futurist, decadent, cu o poveste bine conturată, în care contează fiecare alegere pe care o faci.

Mars: War Logs a fost dezvoltat de studioul franţuzesc Spiders, universul jocului fiind conceput de către producători pentru a se potrivi excelent cu un RPG solid, cu o mare varietate de quest-uri, luptă dinamică, elementele tactice, o multitudine de skill-uri, dialoguri cu alegeri multiple şi un sistem complex de crafting.

Acţiunea jocului are loc pe Marte, după aproape un secol de la un cataclism care a adus haos pe planetă. Coloniştii trăiesc acum o viaţă extrem de dificilă, apa devenind cea mai preţioasă resursă de pe arida planetă roşie. Atât de preţioasă, încât există facţiuni care poartă un război permanent pentru a o controla. În mijlocul acestui conflict se regăseşte Roy Temperance, personajul principal din Mars: War Logs, care, pe parcursul jocului, va putea fi specializat în lupta corp la corp, confruntările de la distanţă, stealth sau poate ajunge să controleze puterile devastatoare ale Tehnomanţilor.

Mars: War Logs este disponibil acum în România în varianta pentru PC la preţul de 49,99 de lei.

Cerinţe minime de sistem

SO: Windows XP SP3 / Windows Vista SP2 / Windows 7 / Windows 8
Procesor: AMD/Intel Dual-Core la 2,2 GHz
Memorie RAM: 2 GB
Placă video: compatibilă 100% cu DirectX 9 şi Shaders 4.0, 512 MB memorie video
DirectX: 9.0
Spaţiu liber pe hard disk: 3 GB
Placă de sunet: compatibilă cu DirectX 9
Suplimentar: Conexiune la Internet necesară pentru activarea online a jocului

Mars War Logs

Urmărește Go4Games.ro pe Google News