Mass Effect 3 pe PC doar prin intermediul Origin

| 16.01.2012
Mass Effect 3 pe PC doar prin intermediul Origin

Se pare că Electronic Arts şi-a stabilit o strategie clară în ceea ce priveşte jocurile de PC pe care compania urmează să le lanseze. Putem considera apariţia lui Battlefield 3 pe PC un soi de avanpremieră a acestei strategii, viitoarele jocuri de PC ale companiei urmând să aibă la bază un numitor comun: platforma Origin.

Astfel, coordonatorul comunităţii BioWare Chris Priestly a anunţat prin intermediul formului oficial al studioului faptul că Mass Effect 3 va necesita autentificarea prin intermediul clientului Origin pentru a putea fi jucat pe PC. Această restricţie va fi valabilă atât în cazul ediţiei digitale a jocului (downloadabilă), cât şi pentru cea retail (în cutie, pe disc).

Pentru componenta single player a lui Mass Effect 3, va fi nevoie de o singură astfel de activare, care se realizează la prima pornire a jocului. De asemenea, nu va exista o limită a numărului de computere pe care jocul va putea fi instalat. Bineînţeles, componenta multiplayer a lui Mass Effect 3 va necesita o conexiune constantă la Internet.

De asemenea, la fel ca în cazul lui Battlefield 3, pe lângă Origin, Mass Effect 3 va fi comercializat şi prin intermediul altor magazine online, însă nu şi prin Steam. Versiunea de PC a jocului va fi lansată, alături de cele pentru console, pe 9 martie 2011 în Europa.

Urmărește Go4Games.ro pe Google News