Mass Effect 3 va avea multiplayer şi online pass

| 13.10.2011
Mass Effect 3 va avea multiplayer şi online pass

BioWare a confirmat speculaţiile care circulau pe Internet de ceva vreme: Mass Effect 3 va avea într-adevăr o componentă multiplayer. Totuşi, aceasta nu va fi legată în niciun fel de evenimentele din jocurile precedente ale seriei şi de aventura Comandatului Shepard.

Multiplayer-ul din cel de-al treilea joc al seriei Mass Effect va fi numit Galaxy at War şi va consta în misiuni cooperative în care se pot aventura până la patru jucători. Evoluţia acestor personaje nu are legătura cu parcursul campaniei single player a jocului, fiecare jucător fiind liber să-şi personalizeze eroul după cum doreşte. Mai multe detalii în anunţul-video oficial al celor de la BioWare, pe care-l puteţi viziona în continuare:

Totuşi, pentru a accesa componenta multiplayer din Mass Effect 3 va fi necesar un aşa-zis online pass. Acesta constă într-un cod care, odată activat, permite jucătorului să se aventureze în misiunile multiplayer din Galaxy at War. În lipsa acestui online pass, componenta multiplayer a jocului va rămâne blocată. Toate exemplarele noi ale jocului (sigilate) vor fi livrate cu un astfel de cod, cei care cumpără Mass Effect 3 la mâna a doua fiind nevoiţi să plătească o sumă modică pentru achiziţionarea unui nou online pass.

Urmărește Go4Games.ro pe Google News