Mass Effect 3 va primi o ediţie de colecţie

| 22.11.2011
Mass Effect 3 va primi o ediţie de colecţie

Anul curent se apropie de sfârşit în ceea ce priveşte apariţiile imporante de jocuri video, atenţia gamerilor începând să se îndrepte către titlurile lui 2012. Şi, fără urmă de îndoială, unul dintre cele mai aşteptate jocurile ale anului viitor este Mass Effect 3, action RPG-ul celor de la BioWare.

Electronic Arts tocmai a oferit detalii suplimentare despre ediţia de colecţie a jocului, numită Mass Effect 3 N7 Collector’s Edition. Această variantă specială va fi livrată într-o cutie metalică, şi, pe lângă jocul propriu-zis, va conţine artwork-uri cu comandatul Shepard (atât bărbat, cât şi femeie), o carte de 70 de pagini plină cu artwork-uri, revista de benzi desenate Mass Effect realizată de Dark Horse Comics, petic textil cu sigla N7 şi un poster litografic.

Pe lângă acestea, pachetul va include şi o serie de obiecte ce pot fi activate in-game: N7 Arsenal Pack (modele speciale de arme pentru sniper, shotgun, SMG şi pistol), un hanorac N7 pe care Shepard îl va putea purta la bordul navei Normandy, soundtrack-ul în format digital, un personaj secret suplimentar şi o misiune suplimentară etc. Mai multe detalii despre Mass Effect 3 N7 Collector’s Edition (79,99$ preţ recomandat în Statele Unite) în trailerul de mai jos:

Mass Effect 3 va fi lansat în luna martie a anului viitor, pentru PC, Xbox 360 şi PlayStation 3.

Urmărește Go4Games.ro pe Google News