Skyrim Creation Kit va fi inclus în următorul update al jocului (UPDATE)

| 06.02.2012
Skyrim Creation Kit va fi inclus în următorul update al jocului (UPDATE)

Update: Bethesda Game Studios, prin vocea vicepreşedintelui Pete Hines, a anunţat că mult aşteptatul Creation Kit pentru The Elder Scrolls V: Skyrim va fi cel mai probabil lansat în cursul zilei de mâine, 7 februarie 2012, dacă echipa producătoare nu va întâmpina probleme de ultim moment. De asemenea, pe lângă update-ul propriu-zis, este plănuită şi o „surpriză” pentru jucătorii de Skyim. Rămâne să aşteptăm ziua de mâine pentru a vedea despre ce este vorba.


Mult aşteptatul Creation Kit pentru The Elder Scrolls V: Skyrim va fi inclus în următorul update pentru versiunea de PC a jocului. Pentru a familiariza viitorii creatori de conţinut cu opţiunile pe care acest Creation Kit la va aduce, cei de la Bethesda au lansat un preview video, comentat de Ashley Cheng, directorul de producţie al studioului.

Skyrim Creation Kit va permite realizarea de mod-uri (modificări ale jocului iniţial ce pot include conţinut suplimentar, noi quest-uri, personaje, niveluri etc.) pentru cel mai noi titlu al seriei The Elder Scrolls. De asemenea, suita de creaţie urmează a fi integrată cu rutinele Steam Workshop, prin intermediul cărora mod-urile create vor putea fi distribuite foarte uşor către jucătorii de Skyrim.

Încă nu a fost oferită o dată exactă la care va fi lansat update-ul ce va include Skyrim Creation Kit, însă producătorii speră să poată aduce conţinutul suplimentar creat cu ajutorul acestuia şi în variantele de consolă ale lui The Elder Scrolls V: Skyrim.

Urmărește Go4Games.ro pe Google News