Skywind, Morrowind recreat cu ajutorul motorului grafic din Skyrim

| 06.01.2014
Skywind, Morrowind recreat cu ajutorul motorului grafic din Skyrim

Seria The Elder Scrolls a celor de la Bethesda este o piatră de temelie a genului RPG, jocurile acesteia fiind unele dintre cele mai apreciate de către iubitorii genului. Mai mult, Bethesda a pus un foarte mare accent pe contribuţia fanilor la dezvoltarea acestor titluri, oferind unelte de creaţie alături de jocurile propriu-zise. Această iniţiativă a dus la apariţia a numeroase mod-uri, unele dintre acestea chiar mai reuşite decât jocurile pentru care au fost create.

Un astfel de exemplu este Skywind, una dintre cele mai ambiţioase modificări pentru The Elder Scrolls V: Skyrim. Obiectivul echipei producătoare este aducerea universului de joc din The Elder Scrolls III: Morrowind in recentul Skyrim, păstrând nivelul calitativ caracteristic jocurilor realizate de Bethesda. Grafica şi piesajele vor fi aduse la zi, iar pentru vocile personajelor s-a apelat la actori profesionişti.

Merită menţionat faptul că producătorii nu sunt la prima „aventură” de acest gen, aceştia ocupându-se şi de Morroblivion, un mod similar dedicat mai vechiului The Elder Scrolls IV: Oblivion. Mai multe detalii despre procesul de creaţie a lui Skywind pot fi găsite în clipul de mai jos.

Seria The Elder Scrolls va continua în primăvara viitoare cu The Elder Scrolls Online, aşteptat pe piaţă pe 4 aprilie 2014 (PC) şi în cursul lunii iunie (PlayStation 4 şi Xbox One).

Urmărește Go4Games.ro pe Google News