The Incredible Adventures of Van Helsing 2 va fi lansat în aprilie

| 11.03.2014
The Incredible Adventures of Van Helsing 2 va fi lansat în aprilie

Neocore Games a anunţat că The Incredible Adventures of Van Helsing 2, continuarea simpaticului action RPG apărut în cursul anului trecut, va fi lansată foarte curând. Astfel, noul joc va vedea lumina zilei pe 17 aprilie 2014, în versiuni pentru PC şi Mac, ce urmează a fi distribuite prin intermediul Steam.

Cu această ocazie, studioul maghiar Neocore Games a lansat un nou trailer de gameplay pentru The Incredible Adventures of Van Helsing 2, precum şi o serie nouă de imagini din joc, pe care le puteţi admira în galeria de mai jos.

Chiar dacă nu a trecut mult timp de la apariţia predecesorului, The Incredible Adventures of Van Helsing 2 se laudă cu numeroase îmbunătăţiri faţă de acesta, multe dintre acestea fiind incluse în următorul tabel comparativ.

The Incredible Adventures of Van Helsing 2

The Incredible Adventures of Van Helsing 2 va fi lansat pe 17 aprilie 2014 pentru PC şi Mac, posibilitatea de a face precomandă fiind disponibilă chiar acum la un preţ echivalent cu 15$. Cei care aleg această metodă de achiziţionare a jocului primesc acces instant la versiunea beta a lui The Incredible Adventures of Van Helsing 2.

The Incredible Adventures of Van Helsing 2

Urmărește Go4Games.ro pe Google News