The Witcher 2 Enhanced Edition – un nou trailer şi developer diary

| 28.02.2012
The Witcher 2 Enhanced Edition – un nou trailer şi developer diary

În a doua parte a lunii aprilie a acestui an, CD Projekt are de gând să ofere utilizatorilor de console Xbox 360 posibilitatea de a trăi experienţa din The Witcher 2: Assassins of Kings, sub forma unei versiuni Enhanced Edition a jocului iniţial.

The Witcher 2: Enhanced Edition va beneficia de o metodă de control special adaptată controllerelor pentru console, de trei ore de conţinut suplimentar (două noi aventuri cuprinse în cel de-al treilea capitol al jocului), de trei personaje noi, precum şi de noi secvenţe cinematice.

Toate aceste îmbunătăţiri vor fi oferite în mod gratuit şi pentru versiunea de PC a lui The Witcher 2: Assassins of Kings, prin intermediul unui viitor update. Mai mult, polonezii de la CD Projekt au lansat un nou trailer pentru acest Enhanced Edition, precum şi un nou developer diary, în care sunt oferite mai multe detalii despre firul narativ din The Witcher 2.

The Witcher 2: Enhanced Edition va fi lansat pe 17 aprilie 2012 pentru Xbox 360, conţinutul suplimentar urmând a fi oferit gratuit şi pentru versiunea de PC a jocului.

Urmărește Go4Games.ro pe Google News