Titan Quest II le va face gamerilor cunoștință cu mitologia greacă

Autor: Adrian Popa | 28.08.2023
Titan Quest II le va face gamerilor cunoștință cu mitologia greacă
Foto: Steam

Titan Quest II, un joc RPG dezvoltat de Grimlore Games, le va oferi gamerilor posibilitatea să exploreze mitologia greacă.

Principalul antagonist va fi Nemesis, zeița antică greacă a răzbunării, care și-a pierdut controlul și îi condamnă pe toți cei care i se opun la pedeapsă veșnică. Pentru a opri, personajul principal luptă singur, alături de zei sau alți aliați.

Printre ființele cu care se vor confrunta jucătorii se numără centauri, satiri, harpii, sirene și grifoni. Acțiunea se va petrece pe plaje, în temple, peșteri și chiar în tărâmul Ursitoarelor (Moirae).

Personajul principal va putea fi personalizat în detaliu de către jucători. În modul multiplayer, jucătorii se vor putea alia pentru a învinge adversarii foarte puternici.

Coloana sonoră combină muzica tradițională grecească și elemente simfonice.

Citește și: Delta Force revine după o pauză de 14 ani

Un trailer pentru joc a fost publicat recent, dar nu avem încă o dată de lansare. Pagina de pe Steam a Titan Quest II arată că jocul va debuta „în curând”.

Primul joc Titan Quest a fost lansat în 2006 și a fost un succes comercial. Titlul este apreciat de jucători și critici. În jocul original, acțiunea se petrece în Grecia Antică, Egipt și China. Personajul principal trebuie să îi învingă pe Titanii care au scăpat din închisoarea lor antică. Gameplay-ul este similar cu cel din seria de jocuri Diablo.

Sursa: Titan Quest II

Ne puteți urmări și pe pagina oficială de Facebook!

Urmărește Go4Games.ro pe Google News