Treasures of The Sun – primul DLC pentru Dungeon Siege III

| 02.09.2011
Treasures of The Sun – primul DLC pentru Dungeon Siege III

Square Enix a anunţat titlul primului pachet de conţinut suplimentar pentru Dungeon Siege IIITreasures of The Sun. Acesta va adăuga o nouă zonă de explorat: Deşertul Aranoi, personajele având acum posibilitatea de a acumula experienţă până la nivelul 35 (faţă de 30, în jocul iniţial).

Producătorii jocului, Obsidian Entertainment, vor adăuga în Treasures of The Sun şi noi abilităţi speciale, noi obiecte şi monştri (mumii şi schelete uriaşe). O altă noutate pe care acest DLC o va aduce este şi posibilitatea de a realoca punctele de Talent şi Proficiency, pentru a adapta personajele noilor provocări pe care le vor întâlni în Treasures of The Sun. Nu în ultimul rând, va fi adăugat un sistem de enchant-uri pentru arme şi armuri.

Dungeon Siege III: Teasures of The Sun

Dungeon Siege III: Treasures of The Sun ar trebui să fie lansat în luna octombrie a acestui an, pentru PC, Xbox 360 şi PlayStation 3, la un preţ de 9.99$ (800 de puncte Microsoft). Până atunci, puteţi admira primele imagini din Treasures of The Sun în galeria de mai jos.

Urmărește Go4Games.ro pe Google News