Selecție de produse de gaming interesante oferite la promoție de Altex în acest moment

Autor: Alex Manole | 28.06.2021
Selecție de produse de gaming interesante oferite la promoție de Altex în acest moment

Lanțul de retail de electronice și electrocasnice Altex are, în aceste zile, promoții la mai multe accesorii și produse de gaming.

Un set de căști RAZER Kraken Black este oferit la prețul promoțional de 199,44 lei. Căștile, cu fir, sunt foarte apreciate în comunitatea de gaming. Pentru confort sporit, căștile Karaken au pernițe de ureche cu răcire cu gel, care reduc acumularea de căldură.

Un alt model de căști apreciat, oferit la preț redus cu 20%, este AQIRYS Vega. Acestea dispun de dual-DAC și amplificator, ADC (convertor Analog-To-Digital) și booster pentru microfon. Microfonul este certificat Teamspeak, cea mai folosită aplicație de voce în industria jocurilor video. Căștile promit să recreeze senzația unui sistem 7.1 Virtual Surround. AQIRYS Vega costă 199,92 de lei în acest moment, la Altex.

Un alt „clasic” oferit la promoție este mouse-ul de gaming RAZER DeathAdder Essential. Acesta are un senzor optic de de 6.400 DPI și cinci butoane. Switch-urile rezistă până la 10 milioane de click-uri. Produsul costă 97,44 lei.

Este disponibil de asemenea, la promoție, modelul de mouse de gaming AQIRYS Phoenix. Dispozitivul, mid-range, se adresează celor care doresc un dispozitiv performant, dar la preț accesibil. Mausul cântărește 97 de grame și include un senzor mid-range PixArt 3327. Acesta oferă: rezoluție maximă de 12.000 DPI, acceleraţie maximă 30 G și o viteză de urmărire a suprafeţei de contact de până la 220 ips. Phoenix beneficiază de switch-uri rezistente la 50 de milioane de click-uri, dar și de memorie locală pentru salvarea setărilor sau a comenzilor macro. Modelul are opt butoane, care pot fi programate din aplicația dedicată. Altex vinde produsul la prețul de 98,54 lei.

Cu preț promoțional este disponibilă și tastatura Logitech Prodigy G213. Pe acest model, apreciat de gameri, tastele au nevoie de o apăsare de doar 4 mm pentru a fi acționate și de doar 50 g forță de actuație. Tastatura costă 216,19 lei la Altex.

Retailerul oferă, la preț redus, suportul pentru căști MARVO HH-02, negru. Acesta costă 42,42 lei.

Inedit este dispozitivul 3-în-1 VERTUX Extent. Acesta este suport de căști, hub USB și bungee pentru mouse. Dispozitivul are prețul de 79,92 lei.

Sursa: Altex.ro

Urmărește Go4Games.ro pe Google News