Artileria grea pentru EA: Battlefield 3 şi Jay-Z

| 27.09.2011
Artileria grea pentru EA: Battlefield 3 şi Jay-Z

După cum am mai afirmat-o, cea mai spectaculoasă bătălie a toamnei în materie de jocuri video urmează să se dea între cele mai aşteptate first person shootere militare din 2011: Call of Duty: Modern Warfare 3 de la Activision şi Battlefield 3 de la Electronic Arts.

Având în vedere ca Activision (încă) se bucură de poziţia fruntaşă în acest segment de piaţă, cei de la Electronic Arts nu fac rabat de la nimic atunci când vine vorba de promovarea cât mai efiecientă a lui Battlefield 3. După ce la Gamescom 2011 standul EA a fost decorat cu ajutorul unui avion de vânătoare MiG-21 real, publisherul aruncă un nou atu în lupta împotriva Modern Warfare 3.

Este vorba despre faimosul rapper american Jay-Z, a cărui melodie „99 Problems” este folosită drept fundal sonor pentru spotul TV prin intermediul căruia va fi promovat Battlefield 3. Bineînţeles, pe lângă muzica artistului american, spotul conţine şi secvenţe de gameplay nou-nouţe:

Battlefield 3 va fi lansat în România pe 28 octombrie 2011, sesiunea publică de testare beta urmând să înceapă săptămâna aceasta, pe 29 septembrie.

Urmărește Go4Games.ro pe Google News