Battlefield 3 – Cop-op şi meciuri de 64 de jucători la Gamescom

| 18.08.2011
Battlefield 3 - Cop-op şi meciuri de 64 de jucători la Gamescom

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că Electronic Arts îşi direcţionează aproape toate forţele în vederea promovării lui Battlefield 3, jocul cu ajutorul căruia publisherul speră să cucerească „coroana genului first person shooter”, deţinută în continuare de seria Call of Duty. Astfel, pentru a acompania aşa cum se cuvine avionul MiG 21 pe care cei de la EA l-au adus la Gamescom, au fost anunţate două moduri de joc noi pentru Battlefield 3: Conquest (până la 64 de jucători pe PC, cu vehicule, inclusiv avioane de vânătoare) şi Co-op (misiuni cooperative online).

În continuare puteţi urmări cel mai nou trailer pentru Battlefield 3 (care promovează modul de joc Conquest pe o nouă hartă – Caspian Border), dar şi prezentarea jocului de la Gamescom 2011, unde accentul a fost pus pe componenta cooperativă a lui Battlefield 3.

De asemenea, în galeria de mai jos, puteţi admira cele mai noi capturi de ecran din Battlefield 3, oferite de Electronic Arts cu ocazia târgului din Germania. Battlefield 3 va fi lansat în teritoriile europene începând cu 27 octombrie 2011.

Urmărește Go4Games.ro pe Google News