Battlefield 3 devine 3D şi se pregăteşte de primul DLC (UPDATE)

| 29.11.2011
Battlefield 3 devine 3D şi se pregăteşte de primul DLC (UPDATE)

Update: Electronic Arts a confirmat datele de lansare pentru Back To Karkand, primul pachet suplimentar de hărţi pentru Battlefield 3. Astfel, după cum fusese deja anunţat, DLC-ul va debuta mai întâi pe PlayStation 3 începând cu 6 decembrie 2011. O săptămână mai târziu, pe 13 decembrie, Back To Karkand va fi lansat şi pentru utilizatorii de PC şi Xbox 360.


Cel mai nou update pentru versiunea de PC a lui Battlefield 3 aduce suport pentru tehnologiile de afişare 3D stereoscopic oferite de NVIDIA (3D Vision) şi AMD (H3D). Aşadar, dacă consideraţi că deţineţi un computer îndeajuns de puternic pentru a face faţă unei asemenea sarcini, nu vă sfiiţi să încercaţi noua versiune de Battlefield 3.

În altă ordine de idei, Electronic Arts a mai lansat încă un trailer dedicat viitorului DLC Back To Karkand, care va adăuga jocului patru hărţi clasice din Battlefield 2 (Strike at Karkand, Gulf of Oman, Sharqi Peninsula, Wake Island), refăcute cu ajutorul motorului grafic Frostbite 2, precum si trei noi vehicule, 10 arme noi şi un nou mod de joc – Conquest Assault.

Back To Karkand va fi lansat în decembrie şi va putea fi instalat în mod gratuit de cei care au achiziţionat ediţia limitată a lui Battlefield 3. Pentru toţi ceilalţi, noul DLC va costa 14.99$.

Urmărește Go4Games.ro pe Google News