Battlefield 3 – distrugere în masă!

| 12.10.2011
Battlefield 3 – distrugere în masă!

Chiar mai trebuie spus ceva despre Battlefield 3? Este unul dintre cele mai importante jocuri ale anului şi principalul contracandidat al lui Call of Duty: Modern Warfare 3 pentru titlul de cel mai bun shooter din 2011.

Unul dintre argumentele echipei suedeze de la DICE în aceasta confruntare directă cu seria Call of Duty este motorul grafic din spatele lui Battlefield 3Frostbite 2, una dintre cele mai avansate tehnologii dedicate jocurilor video. Graţie lui Frostbite 2, mediile de joc din Battlefield 3 vor fi destructibile, lucru scos în evidenţă şi de cel mai nou trailer al jocului, pe care-l puteţi urmări în continuare:

Sesiunea de testare beta a lui Battlefield 3, care s-a desfăşurat pe toate cele trei platforme pe care va fi lansat jocul – PC, Xbox 360, PlayStation 3 – s-a bucurat de un success deosebit, milioane de jucători din întreaga lume având ocazia să lupte pe străzile din Paris (în harta Operation Metro) sau la bordul avioanelor cu reacţie (în Caspian Border).

Battlefield 3 va fi lansat în România pe 28 octombrie 2011, versiunea de PC necesitând un cont valid de Origin pentru a funcţiona.

Urmărește Go4Games.ro pe Google News