Battlefield 4 dezvăluit: primele imagini şi secvenţe de gameplay

| 27.03.2013
Battlefield 4 dezvăluit: primele imagini şi secvenţe de gameplay

Într-un eveniment ţinut cu ocazia GDC 2013, Electronic Arts a dezvăluit pentru prima oară imagini din viitorul Battlefield 4, joc aflat în producţie la studioul suedez DiCE. Pentru început, am avut parte doar de secvenţe din campania single player a jocului, organizate sub forma unui clip ce depăşeşte 17 minute, pe care îl puteţi urmări în continuare.

S-a pus totuşi accentul pe particularităţile multiplayer ale seriei Battlefield, care, de această dată, se vor regăsi şi în componenta single player a jocului: medii de joc imense şi destructibile, acces către o gamă variată de vehicule controlabile şi posibilitatea de a da ordine colegilor de echipă. De asemenea, progresul jucătorilor în single player va fi atent monitorizat, urmând a fi oferite o serie de elemente sociale prin intermediul cărora performanţele proprii vor putea fi comparate direct cu cele ale prietenilor care joacă Battlefield 4.

Battlefield 4

De asemenea, Electronic Arts a confirmat perioada de lansare a jocului: Battlefield 4 este aşteptat în toamna acestui an, jocul urmând a fi motorizat de noul engine Frostbite 3. Până în acest moment, platformele confirmate sunt PC, Xbox 360 şi PlayStation 3. Cel mai probabil, Battlefield 4 va fi lansat şi pe consolele de nouă generaţie (PlayStation 4 şi noul Xbox de la Microsoft).

Urmărește Go4Games.ro pe Google News