BioShock Infinite are dată de lansare!

| 02.03.2012
BioShock Infinite are dată de lansare!

2K Games a anunţat datele de lansare pentru BioShock Infinite, mult aşteptatul shooter realizat de studioul Irrational Games. Aşadar, cel de-al treilea joc al seriei BioShock va fi lansat începând cu 16 octombrie 2012 în Statele Unite ale Americii şi 19 octombrie 2012 în Europa.

Infinite mută acţiunea în Columbia, o metropolă suspendată, construită în înaltul cerului, drept simbol al valorilor americane. Din punct de vedere narativ, noul BioShock nu are mai nimic în comun cu primele două jocuri.

Eroul principal este Booker DeWitt, un fost agent Pinkerton, acţiunea desfăşurându-se în anul 1912. DeWitt este trimis în Columbia pentru a o elibera pe Elizabeth, o fată cu puteri ieşite din comun, prizonieră acolo încă de la naştere. Pe parcursul jocului, aceste puteri vor putea fi folosite pentru a călători interdimensional şi pentru a transporta obiecte dintr-o dimensiune într-alta.

BioShock Infinite va fi lansat pentru PC, Xbox 360 şi PlayStation 3. Versiunea dedicată consolei PS3 va oferi suport pentru PlayStation Move, precum şi primul titlu al seriei BioShock, inclus gratuit pe discul Blu-ray al jocului. De asemenea, în cadrul conferinţei de presă organizate de Sony cu ocazia E3 2011, Kevin Levine, conducătorul studioului Irrational Games, a confirmat faptul că va exista încă un joc BioShock, dedicat în exclusivitate noii console PlayStation Vita.

Urmărește Go4Games.ro pe Google News