BioShock Infinite: Burial at Sea – Episode 2 va pune punct seriei BioShock

| 13.02.2014
BioShock Infinite: Burial at Sea - Episode 2 va pune punct seriei BioShock

2K Games şi echipa de la Irrational Games au lansat un nou clip dedicat celui de-al doilea episod al DLC-ului Burial at Sea pentru BioShock Infinite. De această dată, Ken Levine ne promite că în sfârşit vom avea parte de o concluzie satisfăcătoare pentru toata seria BioShock, în acest pachet suplimentar urmând să-şi facă apariţia toate personajele importante din cele trei jocuri.

Burial at Sea este împărţit în două noi campanii pentru BioShock Infinite, în care jucătorii ocazia să reviziteze oraşul scufundat Rapture. Primul episod a fost lansat in noiembrie 2013 şi este jucat din perspectiva lui Booker DeWitt, în timp ce al doilea episod o va plasa pe Elizabeth în rolul de personaj principal.

Cele două episoade pot fi achiziţionate independent, la preţul de 14,99€ fiecare, sau împreună, ca parte a Season Pass-ului pentru BioShock Infinite, la preţul de 19,99€. Pe lângă cele două episoade Burial at Sea, season pass-ul oferă acces şi la DLC-ul Clash in The Cloulds (acesta adaugă un mod survival unde Booker DeWitt este nevoit să supravieţuiască în faţa armatelor de inamici din Columbia, folosind 4 hărţi noi).

BioShock: Infinite – Burial at Sea Episode 2 va fi lansat pe 25 martie 2014 şi promite un timp de joc semnificativ mai mare decat al primului episod.

BioShock Infinite Burtial at Sea

Urmărește Go4Games.ro pe Google News