BioShock Infinite te îndeamnă să dobori replici robotizate ale lui Washington

| 09.03.2012
BioShock Infinite te îndeamnă să dobori replici robotizate ale lui Washington

Mai ţineţi minte Bid Daddy-ul din primul BioShock? Acelaşi gen de sentimente doreşte să trezească şi Motorized Patriot, unul dintre cei mai periculoşi inamici pe care-i veţi putea întâlni în BioShock Infinite. Este vorba despre o replică robotizată a lui George Washington, al cărei singur scop va fi eliminarea personajului principal, indiferent de consecinţe.

„Patriotul motorizat” are în dotare un minigun, pe care eroul principal, Booker DeWitt, îl poate folosi la rândul său, dacă reuşeşte să doboare robotul. Mai multe informaţii despre acest tip de inamic, în materialul video de mai jos.

DeWitt, fost agent Pinkerton, este nevoit să călătoarească până în Columbia, un oraş suspendat, construit în înaltul cerului drept simbol al valorilor americane. Misiunea lui Booker este eliberarea lui Elizabeth, o fată cu puteri ieşite din comun, prizonieră acolo încă de la naştere.

BioShock Infinite va fi lansat începând cu 16 octombrie 2012 în Statele Unite ale Americii şi 19 octombrie 2012 în Europa, pentru PC, Xbox 360 si PlayStation 3. Irrational Games lucrează de asemenea şi la un titlu BioShock special dedicat noului PlayStation Vita.

Urmărește Go4Games.ro pe Google News