BioShock Infinite – trailer nou şi încă o amânare

| 10.12.2012
BioShock Infinite – trailer nou şi încă o amânare

Da, aţi citit corect: BioShock Infinite a fost amânat încă o dată. Ce-i drept, de această dată amânarea nu mai este atât de dureroasă, lansarea shooter-ului celor de la Irrational Games fiind decalată cu doar o lună. Astfel, deşi era aşteptat în luna februarie, BioShock Infinite va fi lansat abia pe 26 martie 2013.

Conform lui Ken Levine, directorul de creaţie al jocului şi confondatorul Irrrational Games, studioul mai are nevoie de încă câteva săptămâni în plus pentru a finisa BioShock Infinite aşa cum se cuvine. De altfel, Levine a fost prezent şi pe scena Video Game Awards 2012, unde a prezentat, în premieră, un nou trailer din BioShock Infinite.

În BioShock Infinite, Booker DeWitt, un fost agent Pinkerton, este nevoit să călătoarească până în Columbia, un oraş construit în înaltul cerului drept simbol al valorilor americane. Misiunea lui Booker este eliberarea lui Elizabeth, o fată cu puteri ieşite din comun, prizonieră acolo încă de la naştere. Jocul foloseşte motorul grafic Unreal Engine 3 şi nu va beneficia de o componentă multiplayer.

BioShock Infinite este aşteptat pe 26 martie 2013, pentru PC, Xbox 360 şi PlayStation 3.

BioShock Infinite

Urmărește Go4Games.ro pe Google News