Call of Duty: Advanced Warfare a fost anunţat oficial

| 05.05.2014
Call of Duty: Advanced Warfare a fost anunţat oficial

Spre surprinderea nimănui, Activision a confirmat noul titlu al seriei Call of Duty, de această dată dezvoltat de studioul Sledgehammer Games. Este vorba despre Call of Duty: Advanced Warfare, o evoluţie a conceptului popularizat de mini-seria Modern Warfare.

Acţiunea din Call of Duty: Advanced Warfare este plasată în viitorul apropiat, în anul 2054, o perioadă în care organizaţiile militare private sunt mijlocul prin care marile puteri aleg să rezolve problemele „delicate”. Se pare că jucătorii vor intra în pielea unui membru al unei asemenea organizaţii – Atlas Corporation, conduse de Jonathan Irons, un personaj însetat de putere, interpretat de cunoscutul actor Kevin Spacey (House of Cards, Suspecţi de serviciu etc.).

Fiind vorba de viitor, soldaţii vor avea la dispoziţie de această dată armament şi echipament mult mai avansat decât în precedentele jocuri ale seriei. Pe lângă arsenalul extins, ce va beneficia de mai multe tipuri de muniţie, jucătorii vor beneficia de echipament modern, cum ar fi exoscheletele ce vor oferi mobilitate sporită (atât pe orizontală, cât şi pe verticală), hoverbike-uri sau drone.

Sledgehammer Games lucrează la Call of Duty: Advanced Warfare de trei ani, acesta fiind primul titlu al seriei ce a beneficiat de o perioadă de dezvoltare atât de lungă. Jocul este construit în special pentru consolele de nouă generaţie şi PC, însă va beneficia şi de versiuni dedicate consolelor din generaţia precedentă.

Call of Duty: Advanced Warfare va fi lansat pe 4 noiembrie 2014, pentru PC, Xbox One, PlayStation 4, Xbox 360 şi PlayStation 3. La fel ca în cazurile titlurilor Call of Duty anterioare, pachetele DLC pentru Call of Duty: Advanced Warfare vor fi lansate mai întâi pentru consolele Xbox.

Call of Duty Advanced Warfare

Urmărește Go4Games.ro pe Google News