Call of Duty: Black Ops 2 bate recorduri pe muzica AC/DC

| 18.10.2012
Call of Duty: Black Ops 2 bate recorduri pe muzica AC/DC

Activision se pregăteşte de lansarea celui mai important joc al anului, cel puţin din punctul de vedere al vânzărilor. Bineînţeles, este vorba de Call of Duty: Black Ops 2, titlu ce urmează să doboare din nou recordurile de popularitate, dacă ar fi sa ne luăm după Tony Bartel, preşedintele lanţului de magazine GameStop.

Conform acestuia, Call of Duty: Black Ops 2 a înregistrat cele mai multe precomenzi din istoria GameStop, pregătindu-se să domine din nou piaţa jocurilor video în perioada sărbătorilor de iarnă. Spre comparaţie, precedentul joc al seriei – Call of Duty: Modern Warfare 3 – s-a vândut în aproape 30 de milioane de exemplare, conform datelor oferite de VGChartz.

Şi, pentru a preîntâmpina lansarea aşa cum se cuvine, a fost oferit şi un ultim trailer pentru Call of Duty: Black Ops 2, acompaniat, cum nu se putea mai bine, de muzica celor de la AC/DC.

Call of Duty: Black Ops 2 va fi lansat pe 13 noiembrie 2012, pentru PC, Xbox 360 şi PlayStation 3, urmând ca o versiunea de Wii U să apară pe piaţă concomitent cu noua consolă Nintendo.

Urmărește Go4Games.ro pe Google News