Call of Duty: Black Ops 2 va avea servere dedicate

| 19.06.2012
Call of Duty: Black Ops 2 va avea servere dedicate

La momentul anunţului iniţial, cei de la Treyarch nu ştiau încă dacă componenta multiplayer din versiunea de PC a lui Call of Duty: Black Ops 2 va oferi suport pentru servere dedicate. Lucrurile par să se fi clarificat între timp, Cesar Stastny (director de tehnologie în cadrul studioului Treyarch) confirmând existenţa serverelor dedicate în Black Ops 2.

Call of Duty: Black Ops 2 promite să fie un salt important pentru serie, atât în ceea ce priveşte campania single player, cât şi în materie de multiplayer. Pentru prima dată în cadrul acestor jocuri, în Black Ops 2 vor fi introduse misiunile neliniare de tip Strike Force, în care jucătorul poate hotărî ce rol doreşte să îndeplinească pe câmpul de luptă, deciziile acestuia influenţând desfăşurarea campaniei de la acel punct în continuare.

Cât despre multiplayer, modul Zombie din World at War şi Black Ops se va reîntoarce şi în acest nou titlu. De asemenea, Black Ops 2 a fost gândit încă din start pentru a se adresa scenei profesioniste de e-sports, suportul pentru servere dedicate întărind această afirmaţie.

Call of Duty: Black Ops 2 va fi lansat pe 13 noiembrie 2012, pentru PC, Xbox 360 şi PlayStation 3.

Urmărește Go4Games.ro pe Google News