Call of Duty: Modern Warfare 3 răspunde provocării de la EA

| 25.10.2011
Call of Duty: Modern Warfare 3 răspunde provocării de la EA

Tocmai cu ocazia lansării lui Battlefield 3 în America de Nord, echipa de marketing de la Activision a hotărât să ofere, la rândul ei, un aşa-zis trailer „de lansare” pentru Call of Duty: Modern Warfare 3, principalul contracandidat al shooterului celor de la EA. Ce mai conteaza că lansarea lui Modern Warfare 3 va avea loc abia luna viitoare?

De asemenea, echipa producătoare de la Infinity Ward a oferit câteva detalii despre versiunea de PC a noului Call of Duty, un accent deosebit fiind pus pe adaptarea cât mai bună a jocului pentru această platformă.

Astfel, versiunea de PC a lui Modern Warfare 3 va beneficia de integrare cu Steam (platformă necesară pentru a rula jocul), matchmaking, browser de servere, suport pentru servere dedicate personalizabile, posibilitatea de a juca în reţea locală (LAN), nu doar online, precum şi un feature grafic – SSAO (Screen Space Ambient Occlusion) – ce nu va fi prezent în variantele de console.

Mai jos puteţi viziona şi două trailere dedicate componentei multiplayer din Call of Duty: Modern Warfare 3, primul având în prim plan clasele de Strike Packages din joc, cel de-al doilea fiind dedicat unei prezentări a Call of Duty: Elite, serviciu online ce va însoţi Modern Warfare 3.

Urmărește Go4Games.ro pe Google News