Call of Duty: Modern Warfare 3 se lansează astăzi, alături de un spot promoţional de excepţie

| 08.11.2011
Call of Duty: Modern Warfare 3 se lansează astăzi, alături de un spot promoţional de excepţie

Call of Duty: Modern Warfare 3, probabil cel mai important joc video al anului din punct de vedere comercial, se lansează astăzi, pentru PC, Xbox 360 şi PlayStation 3. Pentru a sărbători această ocazie, Activision a finanţat realizarea unui spot video promoţional cum rareori avem ocazia să vedem în acest domeniu. În distribuţia acestei reclame îi putem regăsi pe actorii Jonah Hill (Superbad, Forgetting Sarah Marshall, Get Him to the Greek) şi Sam Worthington (Terminator: Salvation, Avatar, Clash of The Titans).

Conform celor de la VGChartz (site specializat în estimarea cifrelor de vânzări pentru jocuri video şi console), Modern Warfare 3 a beneficiat de aproximativ 6,5 de milioane de precomenzi, în timp ce analistul Atul Bagga (Lazard Capital Markets) a preconizat ca numărul de precomenzi pentru acest joc a urcat până la ameţitoarea cifră de 9 milioane de exemplare.

Pe de altă parte, analistul Arvind Bhat (de la agenţia Sterne Agee) preconizează că Modern Warfare 3 va vinde nu mai puţin de 6 milioane de exemplare în prima sa zi pe rafturile magazinelor. Spre comparaţie, Call of Duty: Black Ops a înregistrat 5.6 milioane de exemplare comercializate în prima zi de vânzări, în timp ce Battlefield 3 a avut nevoie de o întreagă săptămână pentru a depăşi 5 milioane de exemplare vândute.

Urmărește Go4Games.ro pe Google News