Noi moduri de joc adăugate în Call of Duty: Modern Warfare

Autor: Vlad Ionescu | 04.11.2020
Noi moduri de joc adăugate în Call of Duty: Modern Warfare
Foto: Activision

Noul update pentru Call Of Duty: Modern Warfare le oferă gamerilor ocazia de a descoperi noi moduri de joc, unele dintre ele fiind deja cunoscute de pasionații seriei. Printre cele mai populare moduri introduse în joc se află și Blood Money Quads, alături de Warzone Rumble, ambele fiind disponibile în Warzone, componenta Battle Royale din joc.

Cel mai recent update pentru Call of Duty: Modern Warfare vine și cu adăugarea modurilor Shipment 24/7, respectiv Shoot House 27/7, acestea fiind dedicate componentei multiplayer tradiționale. Modurile se bucură de o popularitate imensă în rândul jucătorilor, motivul fiind unul destul de simplu. Pe un format de trei benzi, harta este de dimensiuni mici, permițându-le astfel gamerilor un câmp de luptă deschis, făra jucători ce stau ascunși și așteaptă adversarii.

Activision oferă noi moduri de joc, eliminând din cele existente!

Creatorii jocului au introdus și „What Objective”, mod celebru pentru luptele ofensive dure dar și pentru armamentul special. În acest mod, jucătorii se pot bucura de Hardcore Firefight, Hardcore Hills and Kills, dar și de Domination Deathmatch. Toate acestea noi stiluri de joc reușesc să aducă o experiență distractivă și diferită în Call Of Duty.

O dată cu noul update, două moduri destul de populare pentru jucătorii de COD au fost eliminate. Adăugate în cadrul evenimentului Haunting of Verdansk, Onslaughter și Gunfright au fost foarte populare, în special grație creativității din spatele acestora. Deși au fost foarte apreciate, nu se știe dacă aceste moduri vor reveni în COD.

Blood Money Quads și Warzone Rumble se întorc în Warzone, permițându-le gamerilor o experiență 50 vs 50, permițând astfel unele dintre cele mai masive bătălii din joc. Aceste modificări sunt valabile pentru toate platformele pe care Call of Duty: Modern Warfare este disponibil.

Noile moduri de joc:

Modern Warfare

∙ „What Objective?”

∙ Shipment 24/7

∙ Shoot House 24/7

Warzone

∙ Blood Money Quads

∙ Warzone Rumble

Sursa: Infinity Ward Twitter

Urmărește Go4Games.ro pe Google News