Jucătorii de Call of Duty: Warzone ar putea primi în sfârșit celebrul pistol Sykov

Autor: Vlad Ionescu | 09.04.2021
Jucătorii de Call of Duty: Warzone ar putea primi în sfârșit celebrul pistol Sykov

Call of Duty: Warzone ar putea introduce pistolul Sykov, posibil simultan cu sosirea update-ului Sparks Operator Bundle. De asemenea, zvonurile continuă să sugereze conținut nou probabil pentru joc, precum schimbarea hărții hărții Verdansk cu o tematică de anii 1980.

Cu aproximativ o săptămână în urmă, imagini din noul aspect al hărții Verdansk din anii 1980 au fost difuzate online, prezentând o transformare cu iz de Call of Duty: Black Ops Cold War. Vor fi introduse noi zone, medii și alte modificări ale aspectului hărții Verdansk. Conform unui alt leak apărut pe Internet, se pare că Call of Duty: Warzone va primi, în cele din urmă, pistolul Sykov, a cărui existență a fost descoperită acum câteva luni. Dezvăluirile lui TailsDoll553, un cunoscut leaker, sugerează că mai multe pachete noi care conțin articole și skin-uri vor apărea în joc. Un pachet specific intitulat Sparks Operator Bundle ar conține pistolul menționat anterior. Nu avem parte de o revelație tocmai șocantă, deoarece pistolul Sykov a fost găsit în Warzone încă de la începutul acestui an.

Pistolul a fost descoperit accidental de către un streamer

În timp ce, la început, arma a fost descoperită accidental în timpul unui stream live, s-a dovedit mai târziu că pistolul poate fi obținut prin intermediul unui truc. Acum, mult anticipatul pistol va sosi în Warzone sub forma unei arme deblocabile prin metodele obișnuite.

Pistolul Sykov, nelansat oficial, a fost descoperit inițial de jucătorii de Warzone în februarie. Fiind vorba despre un pistol complet automat, noua armă avea capacitatea de a nimici inamicii în confruntările de proximitate. Jucătorii au pus la punct un ghid neoficial pentru deblocarea și obținerea a armei. Cu atașamente și upgrade-uri, Sykov s-a transformat într-o unealtă letală, lansarea sa oficială fiind așteptată de foarte mulți gameri.

Sursa: Games Radar

Urmărește Go4Games.ro pe Google News