Call of Juarez: Gunslinger primeşte dată de lansare, trailer şi imagini noi

| 23.04.2013
Call of Juarez: Gunslinger primeşte dată de lansare, trailer şi imagini noi

Ubisoft a anunţat astăzi data de lansare pentru Call of Juarez: Gunslinger, cel mai nou shooter realizat de studioul polonez Techland. Astfel, Gunslinger va fi lansat în format digital pentru PlayStation 3, Xbox 360 şi PC, precum şi retail doar pentru PC, pe 22 mai 2013.

Call of Juarez: Gunslinger va fi comercializat la preţul de 14,99€ (pentru PC şi PS3) sau 1200 de puncte Microsoft (pentru Xbox 360). Cei care aleg să precomande versiunea de PC prin intermediul Uplay vor primi un exemplar gratuit al jocului Call of Juarez: Bound in Blood, precum şi un DLC constând într-un pachet de arme legendare.

Anunţul a fost acompaniat de publicarea unui nou trailer pentru Call of Juarez: Gunslinger, alături de o serie de imagini noi din joc, pe care le puteţi admira în galeria ataşată.

Call of Juarez: Gunslinger se întoarce la originile seriei, acţiunea urmând să aibă loc din nou în Vestul Sălbatic. Jucătorii vor avea ocazia să intre în pielea lui Silus Greaves, un vânător de recompense care va avea ocazia să se confrunte cu unii dintre cei mai temuţi nelegiuţi ai acelei perioade: John Wesley Hardin, Billy The Kid, Jesse James etc.

Call of Juarez Gunslinger

Urmărește Go4Games.ro pe Google News