Call of Juarez: Gunslinger – teaser şi imagini noi

| 12.03.2013
Call of Juarez: Gunslinger – teaser şi imagini noi

Ubisoft şi Techland au lansat o nouă serie de imagini din viitorul Call of Juarez: Gunslinger, acompaniate de un teaser, pe care-l puteţi viziona în continuare. De asemenea, am primit promisiunea că în cursul acestei săptămâni, pe 14 martie 2013, vom primi un prim trailer pentru Gunslinger, precum şi mai multe detalii despre joc.

Spre deosebire de Call of Juarez: The Cartel, Gunslinger se întoarce la originile seriei, acţiunea urmând să aibă loc din nou în Vestul Sălbatic. Gameplay-ul va fi mult mai asemănător cu ce am întâlnit în Call of Juarez: Bound in Blood, considerat de fani drept cel mai bun joc seriei de până acum. În plus, Gunslinger va aduce şi un sistem de acumulare a punctelor de experienţă, prin intermediul cărora jucătorii îşi vor putea îmbunătăţi anumite atribute (bullet time extins, timp de reîncarcare a armelor redus etc.).

Call of Juarez Gunslinger

Spre deosebire de predecesorii săi, Call of Juarez: Gunslinger va fi distribuit exclusiv în regim digital, jocul fiind aşteptat pe Xbox Live (Xbox 360), PlayStation Network (PS3) şi PC în cursul acestui an.

Urmărește Go4Games.ro pe Google News