Ce modificări vin odată cu sezonul 3 din Call of Duty: Black Ops Cold War

Autor: Vlad Ionescu | 19.05.2021
Ce modificări vin odată cu sezonul 3 din Call of Duty: Black Ops Cold War
Foto: Activision

Notele patch-ului pentru noul update dedicat jocului Call of Duty: Black Ops Cold War au dezvăluit lista cu cele mai importante actualizări ce urmează să fie introduse în joc. Astfel, patch-ul va introduce harta Black Ops II Standoff, cât și o serie de modificări la diferite skin-uri și arme. De asemenea, fanii Zombies vor primi un nou mod de joc.

Standoff este una dintre cele mai populare hărți din Black Ops II și urmează să fie adăugata pe 20 mai, fiind axată pe modurile 6vs6 și 12vs12, cu un playlist 24/7. În plus, în Cold War va fi adăugată Duga, o hartă cu mai multe echipe și moduri noi, cum ar fi Die Hardpoint și Multi-Team Elimination. Astfel, gamerii vor primi două hărți foarte interesante unde își pot disputa partidele de Black Ops Cold War.

Modificări aduse la nivelul celor mai importante arme!

Trecând la arme și skin-uri, toate armele cu lunetă din joc au sunt afectate atunci când sunt folosite în mod Aim Down Sights. Avantajul ADS a fost schimbat pentru fiecare sniper rifle, făcând puștile mai grele mai lente decât cele mai ușoare. În plus, și alte aspecte legate de aceste arme vor fi modificate, precum viteza gloanțelor.

Pentru jucătorii competitivi, această actualizare vine și cu modificări în ceea ce privește puștile de asalt și League Play. Krig 6 va primi o nouă serie de atribute, la fel și AK-47, QBZ-83 și XM4. Pistoalele vor fi modificate în ceea ce privește viteza glonțului, care va fi diferită pentru fiecare armă în parte. De asemenea, confruntările din League Play vor fi anulate în cazul în care un utilizator se deconectează înainte de începerea meciului sau la scurt timp după startul partidei.

Sursa: Treyarch

Urmărește Go4Games.ro pe Google News