Call of Duty: Warzone ar putea introduce un nou eveniment cu Zombies

Autor: Vlad Ionescu | 06.04.2021
Call of Duty: Warzone ar putea introduce un nou eveniment cu Zombies
Foto: Activision

Producătorii unuia dintre cele mai apreciate shootere la momentul actual pregătesc un super eveniment pentru fanii titlului. Astfel, un eveniment cu tematică Zombies pare să fie pe punctul de a avea loc în Call of Duty: Warzone, pregătind scena pentru o nouă hartă tematică din Cold War.

După o serie de zvonuri și sugestii, un eveniment cu tematică Zombies pare a fi pe punctul de avea loc în sfârșit în Call of Duty: Warzone, după cum reiese dintr-un videoclip recent distribuit pe contul oficial de Twitter al jocului. Evenimentul ar putea semnala distrugerea anticipată a hărții Verdansk, oferind posibilitatea de a o înlocui cu una nouă. Marketing-ul realizat de Raven Software și Activision a împins ideea că o infecție de zombie se răspândește în Verdansk, ajungând în zona centrală a hărții. Creaturile au fost întâlnite de jucători de-a lungul hărții de când a început această infestare, iar leak-urile au indicat o bombă nucleară care distruge harta, lansată probabil pentru a preveni răspândirea infecției.

Activision a anunțat acest mod de joc printr-o postare pe Twitter!

Cel mai recent videoclip distribuit pe Twitter de către producătorii jocului este prezentat din cadrul postului de televiziune din Verdansk. Personajele din videoclip includ un prezentator de știri, un medic, personalități sportive și un paznic de închisoare. Între timp, Activision a schimbat pagina oficială a jocului, adăugându-i sigla „The End Begins”.

Sezonul 2 a cauzat un asalt de reclamații privind erorile regăsite de către gameri. Una dintre acestea a fost un un exploit de invizibilitate care i-a forțat pe cei de la Raven Software să elimine elicopterele de atac. O altă problemă este legată de reticulul armei Bullseye, ce făcea ca framerate-ul să scadă dramatic. Un patch recent a implementat unele modificări, de exemplu nerfing-ul AUG și facilitarea găsirii armurii fără a o cumpăra.

Sursa: Polygon

Urmărește Go4Games.ro pe Google News