Codurile de acces pentru stadionul din Call of Duty: Warzone

Autor: Vlad Ionescu | 04.03.2021
Codurile de acces pentru stadionul din Call of Duty: Warzone

Stadionul din Verdansk, din Call of Duty: Warzone, și-a ținut ușile închise pentru utilizatori o bună bucată de vreme. Printre modificările pe care le-a introdus sezonul cinci din Call of Duty: Warzone este și deschiderea stadionului pentru jucători. Deși stadionul a devenit un punct de interes (POI) în Warzone, unde se poate ateriza în perioada de început a unei partide, jucătorii au început să observe și ușile misterioase din jurul acestui punct de reper.

Pentru a accesa aceste uși încuiate, jucătorii trebuie să colecteze carduri de acces plasate în jurul acestui punctului de reper. Trebuie să vă însușiți în total trei carduri de acces, acestea având locații aleatorii, deși apar întotdeauna la același etaj la care sunt localizate și ușile pe care le deschid. Cheile vor avea inscripționate P216, CL19 și EL21, indicând pe ce uși pot fi folosite pentru a le debloca. Astfel, dacă nu găsiți unul dintre carduri nicăieri la etajul său, este posibil ca un alt jucător să-l fi cules deja. În acest caz, va trebui să găsiți acești jucători și să-i eliminați pentru a revendica cardurile de acces.

  • EL = Nivel executiv

  • Cl = Nivel de aglomerație

  • P2 = Parcare nivel doi

După ce obțineți accesul la aceste camere încuiate, veți fi întâmpinați de niște obiecte care vor varia în funcție de raritate. Cu toate acestea, nu loot-ul propriu-zis face aceste camere unice, ci misterul din spatele lor: o a patra ușă care necesită un cod ce se va debloca dacă le puteți colecta pe primele trei.

În acest sens, este necesar un efort de echipă impecabil, deoarece stadionul rămâne un POI destul de dificil. Veți observa un ecran care afișează litere și cifre aleatorii în fiecare dintre aceste camere și trebuie să le notați pentru a sparge codul de acces al stadionului din Warzone. Codurile afișate pe ecran se schimbă la fiecare joc, ceea ce înseamnă că nu există o singură parolă care să deblocheze ultima ușă pentru toți jucătorii. Dacă colectați doar două chei, puteți să forțați accesul în ultima cameră încercând toate numerele posibile pentru ultima cifră ascunsă.

Sursa: Games Radar

Urmărește Go4Games.ro pe Google News