Crysis 3 – Hunter Multiplayer Trailer

| 09.11.2012
Crysis 3 – Hunter Multiplayer Trailer

Crysis 3

Electronic Arts şi Crytek au făcut publice detalii suplimentare despre noul mod de joc multiplayer Hunter din Crysis 3. Jucătorii sunt împărţiţi în două echipe, cea a soldaţilor CELL (până la 10 pe console, până la 14 pe PC) şi cea a Hunter-ilor (2), prădători echipaţi cu nanosuit-uri.

Odată ce un soldat CELL este eliminat de un Hunter, acesta face respawn sub forma unui nou Hunter, jocul luând sfârşit atunci când una dintre echipe este eliminată complet. Secvenţe din acest mod de joc pot fi admirate în trailerul de mai jos, folosit de EA pentru a anunţa versiunea Hunter Edition a jocului Crysis 3.

Crysis 3 Hunter Edition va veni cu obişnuita suită de bonusuri pentru componenta multiplayer: arma Predator Bow, nivelul 5 de experienţă acordat din start, tipuri de muniţie şi perk-uri suplimentare. De asemenea, pentru o perioadă limitată, cei care vor face precomandă la Crysis 3 vor primi şi primul titlu al seriei complet gratuit.

Crysis 3 foloseşte cea mai nouă versiune a motorului grafic CryEngine 3 şi va fi lansat în februarie 2013, pentru PC, Xbox 360 şi PlayStation 3.

Urmărește Go4Games.ro pe Google News