Destiny – 7 minute de gameplay cooperativ

| 29.04.2014
Destiny - 7 minute de gameplay cooperativ

Activision şi echipa de la Bungie au lansat un nou trailer de gameplay din Destiny, dezvăluind astfel o misiune din modul Strike al jocului (multiplayer cooperativ). De asemenea, prin intermediul trailerului de mai jos, este confirmat faptul că Destiny va putea fi jucat cu ocazia E3 2014, unde modul multiplayer competitiv al jocului va fi dezvăluit în premieră.

De asemenea, cei de la Bungie au dezvăluit că jucătorii îşi vor putea transfera salvările din Destiny de la generaţia trecută de console către cea actuală, păstrând astfel tot progresul realizat în joc. Cu alte cuvinte, dacă aţi început să jucaţi Destiny pe PlayStation 3 sau Xbox 360 şi decideţi ulterior să faceţi trecerea către PlayStation 4 sau Xbox One, o veţi putea face fără a pierde progresul realizat până în acel moment.

Nu în ultimul rând, reprezentanţii Bungie au ţinut să menţioneze că nu elimina ideea de a porta Destiny şi pe PC la un moment dat, însă, momentan, nu dispun de resursele necesare pentru a realiza simultan mai mult de patru versiuni ale jocului. Opţiunea va fi luată în calcul însă după lansarea jocului pentru console, programată pentru această toamnă.

Destiny va fi lansat pe 9 septembrie 2014, pentru PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 3 şi Xbox 360. Toţi cei care aleg să plaseze o precomandă pentru Destiny vor primi acces în sesiunea de testare beta ce se va desfăşura în vara acestui an.

Destiny

Urmărește Go4Games.ro pe Google News