Destiny – acces la beta şi pentru România

| 17.04.2014
Destiny - acces la beta şi pentru România

Destiny va fi unul dintre cele mai importante jocuri ale acestui an, principalul argument în favoarea acestui titlu fiind reputaţia studioului producător Bungie, autorii seriei Halo. Şi, la fel ca în cazul aventurilor lui Master Chief, Destiny va fi un first person shooter care doreşte să reinventeze genul.

Vom avea de-a face cu un univers complet nou, în care omenirea, după o perioada susţinută de progres, este aproape exterminată de un atac ale cărui origini rămân încă necunoscute. Doar o parte foarte mică a populaţiei supravieţuieşte, graţie protecţiei oferite de sfera unei entităţi numite The Traveler. Supravieţuitorii construiesc o metropolă impunătoare, ultimul bastion al umanităţii în galaxie, jucătorilor urmând să le fie oferită ocazia de a intra în pielea gărzilor din acest oraş cu misiunea de a proteja rasa umană de ameninţarea extraterestră.

Destiny va fi în primul rând un joc online, fie că alegeţi să jucaţi single player, să vă aventuraţi în misiunile cooperative sau să va dedicaţi multiplayer-ului competitiv. Astfel, Destiny va necesita o conexiune permanentă la Internet pentru a putea fi jucat, chiar şi atunci când se optează doar pentru experienţa single player.

Destiny va fi lansat pe 9 septembrie 2014 pentru PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 3 şi Xbox 360. Cei care aleg să plaseze o precomandă pentru Destiny vor primi acces la sesiunea de testare beta a jocului, programată pentru vara acestui an. Putem confirma faptul că această promoţie este valabilă şi în România, precomenzile locale pentru Destiny urmând a garanta locul în sesiunea de testare beta.

Destiny

Urmărește Go4Games.ro pe Google News