Destiny are dată de lansare şi un nou trailer!

| 10.12.2013
Destiny are dată de lansare şi un nou trailer!

Studioul Bungie şi Activision au dezvăluit data de lansare pentru noul shooter Destiny, acesta urmând să-şi facă apariţia pe piaţă pe 9 septembrie 2014. De asemenea, un nou trailer din Destiny a fost dezvăluit în cadrul show-ului VGX 2013.

Destiny este un first person shooter care doreşte să reinventeze genul. Avem de-a face cu un univers complet nou, în care omenirea, după e perioada susţinută de progres, este aproape exterminată de un atac ale cărui origini rămân încă necunoscute. Doar o parte foarte mică a populaţiei supravieţuieşte, graţie protecţiei oferite de sfera unei entităţi numite The Traveler. Supravieţuitorii se refugiază la umbra sferei, construind o metropolă impunătoare, ultimul bastion al umanităţii în galaxie. Jucătorii vor avea ocazia să intre în pielea gărzilor din oraşul oamenilor, misiunea acestora fiind protecţia rasei umane de ameninţarea extraterestră.

Destiny va fi în primul rând un joc online, fie că alegeţi să jucaţi single player, să vă aventuraţi în misiunile cooperative sau să va dedicaţi multiplayer-ului competitiv. Bungie şi Activision plănuiesc să ofere suport pentru Destiny pentru nu mai puţin de un deceniu începând cu momentul lansării jocului. Mai mult, Destiny va necesita o conexiune permanentă la Internet pentru a putea fi jucat, chiar şi atunci când se optează doar pentru experienţa single player.

Destiny va fi lansat pentru PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 3 şi Xbox 360. Sesiunea de testare beta va începe în vara anului viitor şi va fi disponibilă pentru posesorii de console PlayStation.

Destiny

Urmărește Go4Games.ro pe Google News