Destiny – detalii despre arme, loot şi upgrade-uri

| 06.05.2014
Destiny - detalii despre arme, loot şi upgrade-uri

Echipa de la PlayStation Blog a realizat un interviu extins cu membrii echipei producătoare de la Bungie. Subiectul? Modul în care se va avea loc evoluţia personajelor în viitorul shooter online Destiny: jucătorii vor putea câştiga armuri unice şi loot individual, iar armele vor putea fi folosite de orice clasă de eroi. Mai multe detalii, în materialul video de mai jos.

Mai mult, conform lui Bobby Kotick, CEO-ul publisher-ului Activision, bugetul alocat dezvoltării lui Destiny este pe cale să depăşească 500 de milioane de dolari, titlul celor de la Bungie devenind astfel cel mai costisitor joc video din istorie. Spre comparaţie, Grand Theft Auto V a fost dezvoltat cu ajutorul unui buget de „numai” 250 de milioane de dolari. În aceste condiţii, jocul realizat de Bungie cu sprijinul Activision ar trebui să fie comercializat în 15-16 milioane de exemplare numai pentru a acoperi costurile de producţie.

Destiny va fi lansat pe 9 septembrie 2014 pentru PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 3 şi Xbox 360. Cei care aleg să plaseze o precomandă pentru Destiny vor primi acces la sesiunea de testare beta a jocului, programată pentru vara acestui an.

Destiny

Urmărește Go4Games.ro pe Google News